Samarbeidspartnere

NordvestHall1 logo
Sport 1
Telenor Xtra
Tine Fotballskole

Oppstart Telenor xtra blir tirsdag 1. september 2020

Det ble en brå slutt for Telenor xtra den 12. mars. Underveis med gjennomføringen av dagen, med henting, bespisning og trening fikk vi melding om at «hele» Norge stoppet opp, alt fra skole til idrett og andre aktiviteter ble øyeblikkelig berørt.

 

Den 20. april ble det åpnet for å slippe litt opp, og i første omgang sette i gang med barnehage denne uken og fra 1.-4. trinn på grunnskolen fra og med 27. april. Vi har deltagere fra 2.-6. klassetrinn. Derfor ga det utfordringer mtp at vi har barn som går i 5. og 6. klassetrinn som ikke var i gruppen som kom i gang med skolen på denne dato.

5.-7. trinn kom i gang først den 11. mai.

 

NFF endret litt opp på retningslinjene når det gjelder organisert trening og Telenor xtra.

 

Hovedpunktene her er følgende:

-          Generelt (barn i karantene, hygiene på utstyr og hyppige berøringspunkter, samlinger i små grupper, voksenpersoner i alle «soner», økt bruk av utetid, pauser på ulike tidspunkter)

-          Transport (ved egne transportløsninger reduseres antall for god avstand og heller kjøre flere turer)

-          Garderober (begrense antall som skifter samtidig, gode hygienerutiner, tilgang til antibakteriell hånddesinfeksjon og rutiner for grundig håndvask)

-          Bespisning og leksehjelp (mat må medbringes hjemmefra, ingen felles mat og fruktservering, god avstand mellom barna på leksehjelp)

-          Aktivitet (små grupper, to meters avstand, ingen form for kamp, ingen berøring av ballen med hode/hånd)

Kilde https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/telenor-xtra/2020/apner-for-telenor-xtra/

 

Når det gjelder Telenor xtra i Kristiansund, så skal vi kunne ivareta de fleste krav, men noen av retningslinjene sliter vi med.

-          Transportlogistikk

-          Ikke tilbud til alle deltagere

-          Aktivitet i små grupper

 

Med bakgrunn i utfordringene vi har med disse retningslinjene, ser vi det ikke som mulig å åpne Telenor xtra igjen før til høsten. Mai vil utgå, og vi tar kontakt med alle i løpet av sommeren for å høre om det er interesse for deltagelse fra og med oppstart i høst.

Vi mener også at det viktigste nå er å få samfunnet opp og gå som mest mulig normalt igjen, så får vi komme i 2. rekke.

 

Vi håper at alle har kommet greit unna korona tiden og vi ser fram til vi kan starte opp igjen tirsdag 1. september. Vi håper å se både nye og tidligere deltagere til høsten!